Feyenoord slaat nieuwe slag: Ook steunpilaar verlengt contract

Feyenoord heeft na de contractverlenging van Lutsharel Geertruida opnieuw toegeslagen. Ook Gernot Trauner blijft langer behouden voor de Rotterdammers. Hij zal namelijk zijn handtekening zetten onder een contract dat loopt tot medio 2026.

Het is deze dagen een goed nieuws show bij de Rotterdammers. Donderdag werd de kwartfinale van de Europa League bereikt door een klinkende overwinning op Shakhtar Donetsk (7-1). Zondag won de ploeg van Arne Slot voor het eerst sinds 2015 in Amsterdam van Ajax, en deed zo geweldige zaken in de strijd om de landstitel. Tussendoor had Geertruida zijn contract verlengd in De Kuip, nu breekt ook Trauner zijn verbintenis open.

“Dit is een speciale dag voor mij en mijn familie”, begint Trauner dinsdag op de clubwebsite. “Feyenoord voelt als mijn tweede thuis en ik voel me hier enorm gewaardeerd. De club spreekt vertrouwen in mij uit door langer met me door te willen en de supporters staan vanaf het eerste moment achter me. Je ergens op je plek voelen is een belangrijke graadmeter en dat is honderd procent het geval bij Feyenoord. Verlengen was wat dat betreft een makkelijke beslissing.”

Nadat Trauner in 2021 overkwam van LASK Linz groeide hij al snel uit tot steunpilaar en publiekslieveling in Rotterdam-Zuid. Recent kampte hij met een blessure, maar inmiddels is de Oostenrijker helemaal terug. “We kunnen dit jaar iets speciaals bereiken. De komende weken wordt duidelijk of ons harde werken echt wordt beloond. Ik ben nog lang niet klaar met dromen bij Feyenoord. Ik ben een echte Feyenoorder geworden en wil onderdeel blijven uitmaken van de toekomst van deze prachtige club.”

Het bericht Feyenoord slaat nieuwe slag: Ook steunpilaar verlengt contract verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *