EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

El Clásico krijgt bizar staartje: ‘Complot tegen Barcelona’

FC Barcelona verloor zaterdag in eigen huis met 1-3 van aartsrivaal Real Madrid. De bezoekers kregen een strafschop waar veel commotie over is. Dit krijgt dan ook een staartje.

Real Madrid kreeg in Barcelona een strafschop na een overtreding van Clément Lenglet op Sergio Ramos. Volgens SPORT kreeg scheidsrechter Juan Martínez Munuera van een assistent-scheidsrechter te horen dat de Real-aanvoerder de eerste overtreding maakte, maar dat signaal werd volledig genegeerd. Op VAR-advies volgde vervolgens een penalty voor Real.

CHAMPIONS LEAGUE! Pak liefst 10x je inzet bij zege van CLUB BRUGGE op LAZIO ROMA! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

FC Barcelona zou nu de opnames van de conversatie tussen de officials en de VAR-ruimte willen beluisteren. De Catalanen weten zeker dat er meer gaande is. Men legt de schuld daarbij vooral bij Carlos Velasco Carbello, die in Spanje belast is met de aanstelling van scheidsrechters.

Barça denkt dat de oud-scheidsrechter bewust een leidsman heeft aangesteld met een hekel aan de Catalaanse club. Coach Ronald Koeman beklaagde zich na de verloren Clásico ook al over de arbitrale beslissingen.

Intussen zouden er ook een aantal ‘bewijzen’ zijn geleverd dat ref Munuera een Real-supporter is. Zo zouden zowel hij als zijn vader die hard-fans zijn, en zou Munuera zelfs een supportersclub van Real hebben opgestart. In het verleden zou hij ook al eens een Real-tenue onder zijn truitje hebben gedragen.

Het bericht El Clásico krijgt bizar staartje: ‘Complot tegen Barcelona’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *