EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Royal Antwerp bovenaan: ‘Mirakel lonkt, net als Leicester City’

Royal Antwerp staat vanwege haar overwinning gisteren op stadsgenoot Beerschot bovenaan in de Pro League. Een ongekende prestatie natuurlijk. RAFC haalde het uiteindelijk met 3-2 na een fraaie partij en behaalde dus voor de tweede keer op enkele dagen tijd een opsteker van formaat.

Donderdag had het stamnummer één immers ook al een knappe Europese overwinning op het veld van Ludogorets geboekt. Sterk werk dus van coach Ivan Leko en zijn manschappen, die vlak voor het start van het nieuwe seizoen ook al beslag hadden gelegd op de beker.

De Kroatische trainer onderstreepte achteraf door ook hoe uniek deze prestaties zijn. “Ik ben trots. We winnen eerst de beker, daarna de eerste Europese (groeps)wedstrijd in twintig jaar en nu ook de stadsderby na ik weet niet hoeveel jaar. We staan na tien wedstrijden voorlopig ook eerste. Voor mij is dit een mirakel. Dit is hetzelfde niveau als Leicester City dat de Premier League wint”, reageerde Leko bij ATV.

Het bericht Royal Antwerp bovenaan: ‘Mirakel lonkt, net als Leicester City’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *