EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

VANMIDDAG: Barcelona – Real Madrid (El Clasico 24-10-2020)

Vanmiddag om 16.00 uur staat één van de grootste wedstrijden in de wereld weer op het programma. FC Barcelona ontvangt dan in eigen huis de grote aartsrivaal Real Madrid. Barcelona staat op een tiende plaats in de competitie en Real Madrid moet het doen met een derde plek. Het beloofd dus een spektakel te gaan worden want beide ploegen zullen er met de drie punten vandoor willen gaan.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Bundesliga, Serie A, en de Spaanse competitie rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • FC Barcelona wint: 1,96
  • Gelijkspel: 3,75
  • Real Madrid wint: 3,85

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht VANMIDDAG: Barcelona – Real Madrid (El Clasico 24-10-2020) verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *