EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Royal Antwerp is een stap verder dan Beerschot’

Morgen staat de kraker tussen Royal Antwerp en Beerschot op de kalender. Beide clubs presteren uitstekend in de competitie. Hernan Losada looft de grote rivaal.

“Het is mooi voor de stad en het bewijst ook dat er in Antwerpen plaats is voor 2 grote ploegen. Al moet ik er meteen bijzeggen dat Antwerp verder staat dan Beerschot. Hun kern, hun budget, hun stadion, zij hebben de laatste jaren enorme stappen gezet en zijn een topclub. Ik durf gerust te stellen dat op dit moment Antwerp de grootste is”, zegt hij op de website van Beerschot.

Pak liefst 10x je inzet bij zege van ROYAL ANTWERP op BEERSCHOT! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

Beerschot mag echter ook zeer trots zijn op zijn parcours. “Beerschot is de mooiste. Daar is ook niks verkeerd mee. 7 jaar geleden was Beerschot een club in eerste provinciale. Wij schrijven ons eigen verhaal, en da’s een heel straf verhaal. Op onze manier, en stap voor stap, willen wij in de komende jaren ook weer aansluiting krijgen bij de top.”

Het bericht ‘Royal Antwerp is een stap verder dan Beerschot’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *