Laura uit Blind Getrouwd is grote Standard-fan en plaatst pikante billenfoto!!

Pak liefst 10x je inzet bij zege van ROYAL ANTWERP op BEERSCHOT! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

Dit bericht bekijken op Instagram

Jep ik ben trots op mijn lichaam. Beetje rond en gezond, minder strak. Meer kwabkwab blubblub,maar eee F*ck body shaming. Lang leven vrouwelijk bloot 💃🏼 en iedereen mag trots zijn op het zijne 💪🏻❤ ik kreeg na blind getrouwd vaak te horen ‘Amai ben je afgevallen’ en dan dacht ik ‘Moet dat dan?’ Nope het moet niet! Blijf vooral jezelf! Ik heb er nog enkele kilo’s bijgedaan met dank aan de Corona 🙋🏼‍♀️🤰🏼sorry papa voor mijn blote poep 🤷🏼‍♀️ Toch wel de beste ploeg van het land eee, in goeie en slechte tijden en dat al meer dan 12jaar. Slaap zacht, fijn weekend x

Een bericht gedeeld door Blind Getrouwd 2020 (@lauralieckens) op

Pak liefst 10x je inzet bij zege van ROYAL ANTWERP op BEERSCHOT! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

Het bericht Laura uit Blind Getrouwd is grote Standard-fan en plaatst pikante billenfoto!! verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer