EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Jelle van Damme: ‘In het slechtste geval stop ik met voetballen’

Jelle van Damme heeft nog altijd geen nieuwe club. Na het faillisement van Lokeren is hij dus werkloos. In tegenstelling tot Killian Overmeire (34) kondigde hij zijn afscheid als profvoetballer nog niet aan. Al sluit Van Damme niet uit dat hij er binnenkort de brui aan geeft.

Pak liefst 10x je inzet bij zege van ROYAL ANTWERP op BEERSCHOT! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

“Veel zal afhangen van de komende weken. Wacht ik nog een paar maanden tot er alsnog een ploeg komt waarbij ik me goed voel? In het slechtste geval stop ik met voetballen, hè. Ik zou mij daarbij kunnen neerleggen. Ik heb bij prachtige clubs gespeeld, ik heb prijzen gewonnen, ik heb gevoetbald voor de MLS-selectie. Da’s allemaal niet slecht”, aldus Van Damme in Het Nieuwsblad.

Zo denkt Van Damme aan zijn kinderen. Een buitenlands avontuur lijkt dan ook niet aan de orde. “Ik besef dat ik daarmee veel opties uitsluit. Als ik daar allemaal geen rekening mee zou houden, was ik allang opnieuw aan het voetballen. Vanmorgen heeft er nog een buitenlandse club gebeld. Maar dat moest allemaal snel beslist worden, en dat gaat niet zomaar. Alles moet kloppen.”

Het bericht Jelle van Damme: ‘In het slechtste geval stop ik met voetballen’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *