EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Cristiano Ronaldo verrast Barcelona met officieel verzoek’

De Portugese superster Cristiano Ronaldo is positief getest op het coronavirus en daarom doet hij zeer waarschijnlijk niet mee in het CL-duel voor Juventus tegen FC Barcelona. Maar er is nog wel een kansje voor hem. Dit weet het Engelse medium The Sun te melden.

Pak liefst 10x je inzet bij zege van ROYAL ANTWERP op BEERSCHOT! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

Ronaldo werd bij de nationale ploeg van Portugal positief getest op het coronavirus. Hij keerde terug naar Turijn en is sindsdien meermaals getest, maar een negatieve test ontbreekt vooralsnog. Volgens de UEFA-richtlijnen zou dat een ‘nee’ betekenen voor de Champions League-clash met FC Barcelona.

Echter, Ronaldo voelt zich goed en zou geen symptomen vertonen. Juventus heeft een week voor de ontmoeting met Barcelona medische documenten naar de UEFA gestuurd en hoopt op die manier op groen licht. Ronaldo zal 24 uur voor die wedstrijd een nieuwe test ondergaan en hoopt dat een negatieve test hem alsnog beschikbaar maakt.

Het bericht ‘Cristiano Ronaldo verrast Barcelona met officieel verzoek’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *