EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Standard Luik meldt vier positieve coronagevallen

Er zijn vier positieve coronagevallen geconstateerd bij Standard Luik. “Michel-Ange Balikwisha, Nicolas Raskin, Moussa Sissako en onze keeperstrainer Jan Van Steenberghe hebben positief getest op Covid-19.

Pak liefst 10x je inzet bij zege van STANDARD vanavond tegen RANGERS! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

Dinsdagmorgen onderging de volledige delegatie van de Rouches een Covid-19 test met het oog op de Europese match van donderdag tegen Rangers FC. Deze morgen ontvingen we de resultaten en daaruit bleek dat Michel-Ange, Nicolas, Moussa en Jan positief zijn. Het viertal ging direct in quarantaine en zal dus niet deelnemen aan de wedstrijden donderdag tegen Rangers FC en zondag op het veld van STVV”, laat de club weten.

“Als voorzorgsmaatregel werden ook Damjan Pavlovic en Abdoul Fessal Tapsoba, die samenwonen en gisteren de avond doorbrachten met Moussa Sis

Het bericht Standard Luik meldt vier positieve coronagevallen verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *