EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Club Brugge ziet veel geld binnenkomen na zege op Zenit’

Club Brugge wist haar openingswedstrijd in de Champions League p een fraaie wijze met 1-2 te winnen van het sterke Zenith St. Petersburg. Op sportief vlak is de zege uiteraard een uitstekende zaak, met het oog op Europees overwinteren én de Belgische coëfficiënt. Maar ook op financieel gebied heeft de landskampioen nu al goed geboerd.

Pak liefst 10x je inzet bij zege van STANDARD vanavond tegen RANGERS! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

Het Nieuwsblad herinnert er immers aan dat de UEFA in de Champions League premies van 900.000 euro per punt uitbetaalt, wat betekent dat de overwinning in Rusland Club maar liefst 2,7 miljoen euro oplevert. In coronatijden is dat ongetwijfeld een welgekomen extraatje. Club is zo al zeker van 29 miljoen euro inkomsten uit zijn deelname.

De kwalificatie voor de groepsfase leverde 15,25 miljoen euro op, terwijl op basis van de coëfficiënt nog eens 11 miljoen binnenstroomt. Met deze winstpremie daar nog eens bij, komt Club uit op 29 miljoen euro. En dat bedrag kan alleen maar verder oplopen…

Het bericht ‘Club Brugge ziet veel geld binnenkomen na zege op Zenit’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *