Ruud Vormer: “Sterkste ploeg waar ik ooit in gespeeld heb”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Club Brugge wist gisteren op knappe wijze AA Gent opzij te zetten. Op eigen veld werd het 4-0. Ruud Vormer gaf geen assist of maakte een doelpunt maar toch was hij volop aanwezig.

Dat was hij ook later op de avond nog, want de Brugse aanvoerder was te gast bij Sports Late Night. Daar blikte hij terug op de overwinning van zijn ploeg eerder op de dag. “We hebben ook wel nog wat kansjes weggegeven denk ik, maar we moeten gewoon blij zijn met 4-0 tegen Gent. Het is heel fijn om op die manier te kunnen voetballen. Dat voel je toch in het veld hé, dat je de bovenhand hebt”, stak de Nederlander zijn tevredenheid niet onder stoelen of banken.

“We voelden dat we hun verdediging pijn konden doen, en dat hebben de jongens voorin goed gedaan”, strooide Vormer vervolgens met lof naar de kwieke aanvallers van Club. Heeft de middenvelder ooit in een sterkere ploeg gespeeld? “Neen, dat denk ik niet. Maar het zit nu ook allemaal wel mee, hé. We hebben geluk met de kleine dingetjes”, klonk het categoriek maar bescheiden bij de viervoudige Oranje-international. Of hint die hier toch vooral op de strafschop die Roman Yaremchuk en AA Gent misschien wel hadden moeten krijgen?

 

Het bericht Ruud Vormer: “Sterkste ploeg waar ik ooit in gespeeld heb” verscheen eerst op Livestream Vandaag.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!