Licentiecommissie roept Paars/Wit en Kompany op het matje: straf in aantocht

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Vincent Kompany is sinds dit seizoen speler/manager bij Anderlecht maar op wedstrijddagen is hij niet te bespeuren op de bank. De licentiecommissie wil nu een uitleg over deze situatie.

Het Nieuwsblad weet dat Anderlecht zich zal verdedigen en meedelen dat Simon Davies de hoofdcoach is en dat hij de ploeg opstelt. De licentiecommissie heeft echter een dossier opgesteld. Karim Belhocine deed dit eerder ook al bij KV Kortrijk en de Kerels kregen toen een boete van 5.000 euro.

Paars-Wit kan, als het niet in orde is bij het indienen van zijn licentiedossier, zelfs degraderen. Dat lijkt echter helemaal geen optie te zijn, zeker nu de club met Frank Vercauteren een nieuwe hoofdtrainer met de juiste diploma’s heeft aangesteld.

 

Het bericht Licentiecommissie roept Paars/Wit en Kompany op het matje: straf in aantocht verscheen eerst op Livestream Vandaag.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!