“Club Brugge wordt kampioen, dat staat vast”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

AA Gent verloor gisteren met 4-0 van Club Brugge. Voor trainer Jess Thorup is het duidelijk. Club Brugge wordt dit seizoen kampioen van Belgie.

Als je 11 matchen niet verloren hebt, heb je het gevoel dat je de kans hebt om de strijd aan te gaan met de kampioen. Want dat Brugge kampioen wordt, staat nu al vast. Dan is de vraag: hoe dicht staan we bij de beste? Als je dan een kans wil maken, moet je 100% zijn, zowel als team als individueel. Dat waren we niet en dat zorgt voor grote ontgoocheling”, zei hij aan Het Laatste Nieuws.

Voor Thorup is de kampioen dus al gekend. “Brugge is een absolute topclub, wij zijn onderweg. We hoopten dat we de strijd al konden aangaan, maar er is nog duidelijk een verschil. Dit was een verschil tussen een team aan de top en een team dat bouwt om top te worden.”

 

 

Het bericht “Club Brugge wordt kampioen, dat staat vast” verscheen eerst op Livestream Vandaag.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!