Anderlecht oefent tegen ex-club Frank Vercauteren

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Vandaag begint Frank Vercauteren aan zijn nieuwe job bij Anderlecht. Tijdens de interlandbreak kan Vercauteren zich goed inwerken in de spelersgroep, waarvan hij het leeuwendeel al aan het werk zag tegen Sporting Charleroi. Maar Vercauteren heeft nog tal van andere spelers niet aan het werk gezien, en daarom oefent Anderlecht komende donderdag tegen een ex-ploeg van Vercauteren.

Gazet van Antwerpen weet namelijk dat Paars-Wit dan om 11.30 een oefenmatch afwerkt tegen KV Mechelen, een andere ex-club van Vercauteren. Bij Malinwa werkte hij eerst bij de jeugd, vooraleer hij er zijn debuut maakte als hoofdtrainer in het seizoen 1997-1998. Daarna trok hij als assistent-manager naar RSC Anderlecht.

Het bericht Anderlecht oefent tegen ex-club Frank Vercauteren verscheen eerst op Livestream Vandaag.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!