Geen goeie generale repetitie voor zwak Genk: Charleroi zet ex-coach Mazzu een serieuze hak

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Genk heeft geen al te beste generale repetitie voor de Champions League-match van dinsdag achter de rug. De eerste helft op Charleroi was bijzonder zwak. De tweede was beter, maar Charleroi smeet er lijf en leden voor. De Carolo's ontvingen hun ex-coach wel fantastisch, maar cadeaus kreeg hij niet.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!