‘Club Brugge zorgt voor één nalatigheid in historische mercato’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Club Brugge pakte deze zomerse transferperiode ongenadig hard uit op de transfermarkt. De ene topaankoop was nog groter dan de andere. Ook waren er een aantal fikse verkopen die de club veel geld opleverden.

Met de stunttransfer van Simon Mignolet werd bijvoorbeeld een einde gemaakt aan de keeperskwestie die toch al enkele jaren duurde. Daarnaast werden de vertrokken sterkhouders op gepaste wijze vervangen, op bepaalde posities is zelfs sprake van een upgrade. Maar toch viel Blauw-Zwart op één nalatigheid te betrappen.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Zo wijst Het Laatste Nieuws erop dat Club geen versterking op de rechtsback in huis haalde, terwijl de spoeling daar toch redelijk dun is nu Philippe Clement is teruggeschakeld op een 4-3-3-systeem. Clinton Mata blijft uiteraard eerste keuze, maar achter hem zijn de opties beperkt.

Dion Cools en Thibault Vlietinck komen immers veel beter tot hun recht in een systeem met enkele flanken, Ignace Van Der Brempt is op zijn 17de nog wel heel jong. Hopen dus dat er niets met Mata gebeurt, anders zou Club het zich wel eens kunnen beklagen dat het geen extra rechtsback aantrok.

 

Het bericht ‘Club Brugge zorgt voor één nalatigheid in historische mercato’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!