Duitsers fileren Club Brugge: “Hij is te goed voor de Pro League”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Het Duitse Neunzig Plus blikt alvast vooruit op de komende Champions League-campagne. Ze zien kansen voor Club Brugge ook al zitten ze in een moeilijke poule. Het verschil met PSG en Real Madrid is veel te groot, maar de derde plaats wordt als redelijk realistisch beschouwd”, klinkt het.

VANAVOND SCHOTLAND – BELGIE! KRIJG MAAR LIEFST 10KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DEZE MATCH WEET TE WINNEN!

ONGEKENDE PROMOTIE! ONTDEK HET HIER! facebook

Als dé sterspeler van Blauw-Zwart schuift het medium Gouden Schoen Hans Vanaken naar voren. “Veel mensen zijn van mening dat de 27-jarige eigenlijk te goed is voor de Jupiler Pro League, men vraagt zich dan ook af waarom hij nog steeds in België speelt. Maar als hij zo blijft doorspelen zal die stap naar de Europese top wel komen en waarschijnlijk zal die niet te moeilijk zijn voor hem. Alle ogen zijn op Vanaken gericht, aan hem om de verwachtingen waar te maken.”

Het bericht Duitsers fileren Club Brugge: “Hij is te goed voor de Pro League” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!