‘Vincent Kompany geeft verguisde speler een nieuwe kans bij Anderlecht’

Volgens het medium La Dernière Heure ziet Vincent Kompany in Alexandru Chipciu een volwaardige optie om de rechtsbackpositie bij Anderlecht in te vullen. De Roemeen werd vorig seizoen verhuurd aan Sparta Praag en miste de voorbereiding door een kuitblessure, maar zou op training op die positie een goede indruk maken. De voorbije weken was het voor puzzelen voor Kompany op de rechterflank. Met Hotman El Kababri, Sieben Dewaele en Killian Sardella gebruikte hij al drie jonge spelers op die positie.

ZONDAG! WIN 20.000EURO MET EEN VRIJE VOORSPELLING OP AA GENT – OOSTENDE!

(SCHRIJF JE IN!) facebook

Of Chipciu zaterdag in Kortrijk ook effectief als rechtsachter aan de aftrap verschijnt, valt af te wachten. Het zou ook kunnen dat Kompany ervoor kiest om Nacer Chadli op die positie uit te spelen. In ieder geval lijkt Chipciu, die geen toekomst meer leek te hebben, plots weer tot de plannen te behoren.

Het bericht ‘Vincent Kompany geeft verguisde speler een nieuwe kans bij Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer