VANAVOND: Club Brugge – Eupen | Pro League 16-08-2019

Vrijdag om 20.30uur staat de wedstrijd Club Brugge – Eupen op de kalender. Het is voor beide ploegen de vierde wedstrijd van het seizoen dus iedereen staat te popelen om te zien hoe de clubs ervoor staan. Wie denk jij dat deze pot gaat winnen? Volgens de bookmaker Unibet.BE is Club Brugge de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo! Daarnaast verdubbelen ze ook de winst die je pakt op je eerste weddenschap!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Club Brugge wint: 1,13
  • Gelijkspel: 9,00
  • Eupen wint: 18,00

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht VANAVOND: Club Brugge – Eupen | Pro League 16-08-2019 verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer