‘Mats Rits kan Club Brugge verlaten met onverwachte zomertransfer’

Club Brugge verkocht deze zomer al een aantal van haar sterkhouders en het zou zomaar kunnen dat er nog één gaat vertrekken. Mats Rits bijvoorbeeld, leek in eerste instantie slechts een aanwinst in de breedte. Maar de oud-speler van onder meer Ajax en KV Mechelen veroverde al snel een basisplaats en die gaf hij niet meer weg. Ook na de trainerswissel bleef Rits gewoon een vaste titularis en zijn goede prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven.

Zo schrijft de gespecialiseerde website Tutto Bologna Web dat de 26-jarige hoog op de verlanglijst bij Bologna staat. De Italianen kwamen Blauw-Zwart de voorbije maanden meermaals scouten met oog op de transfer van Denswil en zouden zo ook een oogje op Rits hebben laten vallen. Het medium meldt overigens dat de relaties tussen beide clubs uitstekend zijn sinds de onderhandelingen omtrent Denswil.

ZONDAG! WIN 20.000EURO MET EEN VRIJE VOORSPELLING OP AA GENT – OOSTENDE!

(SCHRIJF JE IN!) facebook

Rits zou in de weegschaal liggen met onder meer Eder Balanta van FC Basel, maar dat dossier zou veel gecompliceerder zijn. Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat Club hem zomaar zal laten gaan. Daarvoor is hij iets te belangrijk binnen het elftal van Philippe Clement. Moesten de Italianen club en speler toch kunnen overtuigen, zal er ongetwijfeld een vervanger worden aangetrokken.

Het bericht ‘Mats Rits kan Club Brugge verlaten met onverwachte zomertransfer’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer