‘Vincent Kompany heeft duidelijk plan met ‘overbodige speler’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Alexandru Chipciu mocht vertrekken bij Anderlecht maar trainer/speler Vincent Kompany heeft een plannetje met hem. Hij moet rechtsback gaan spelen als vervanger van de geblesseerde Andy Najar. Dit weet Het Laatste Nieuws te melden. In de drie voorbije wedstrijden werd, met wisselend succes, telkens een nieuwe back geprobeerd.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Dat Chipciu nu wordt aanzien als rechtsback is best opvallend, destijds werd hij immers aangetrokken als rechtermiddenvelder. Ook bij de nationale ploeg en tijdens zijn huurbeurt aan Sparta Praag stond hij doorgaans op die positie. Maar nu zal hij dus worden ingezet als rechtsback. Chipciu zou eerstdaags terug de groepstraining hervatten, de voorbije weken was hij buiten strijd met een kwetsuur aan de kuit.

Het bericht ‘Vincent Kompany heeft duidelijk plan met ‘overbodige speler’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!