Vertrekt absolute sterkhouder alsnog bij Royal Antwerp?

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Diverse Turkse grootmachten hebben doelman Sinan Bolat op het lijstje staan al potentiele versterking. Het is dan ook maar de vraag hoelang hij nog behouden blijft voor de club.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Bolat maakte er nooit een geheim van dat hij openstaat voor een nieuw buitenlands avontuur, alhoewel hij geen transfer wil forceren. In Turkije kwam hij eerder al uit bij Galatasaray, de grote rivaal van Besiktas, wat overigens geen groot succes was.

Het bericht Vertrekt absolute sterkhouder alsnog bij Royal Antwerp? verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!