“Steeds meer een tweestrijd zoals in Schotland en co”: Krijgen we een competitie in twee of drie snelheden en wie wordt de pineut?

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Zowel Club Brugge als RSC Anderlecht kochten de voorbije weken ferm in. Hier en daar werd al gevreesd voor een competitie waarbij enkel die twee clubs het de komende jaren voor het zeggen zouden hebben en er enkel peulenschillen overblijven voor de rest. Een terechte vrees?

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!