Roberto Martinez heeft uitstekend nieuws voor Anderlecht

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Anderlecht is het seizoen slecht begonnen. Ook al is het spel best goed de resultaten blijven tot op heden uit. Maar Paars-Wit moet zich voorlopig geen zorgen maken. Zeker niet als we bondscoach Roberto Martinez mogen geloven.

Hij was vrijdag aanwezig op Anderlecht en is ervan overtuigd dat Vincent Kompany Paars-Wit weer op de rails zal krijgen. “Wat hij met Anderlecht probeert, is moeilijk, maar knap. Ik was vrijdag in het stadion tegen KV Mechelen. Wel, ik zag bemoedigende signalen. Het komt wel goed met die club”, vertelt de Spanjaard tegen Het Laatste Nieuws.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Bovendien pakte RSCA afgelopen weekend uit met de komst van Nacer Chadli. En die kan volgens Martinez een belangrijk wapen worden. “Bij Anderlecht kan hij weer een sleutelspeler worden in wat een bewonderenswaardig project is. De jongeren kunnen veel van hem leren, net zoals van Vincent Kompany.”

Het bericht Roberto Martinez heeft uitstekend nieuws voor Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!