OFFICIEEL: KRC Genk definitief verlost van Bosniër na ontbinding van contract

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

De landskampioen doet het voortaan met een speler minder. Er is een oplossing gevonden voor een overbodige speler die niet in de plannen van Felice Mazzu paste, namelijk Bojan Nastic. Het was al wel even duidelijk dat het einde verhaal was voor Nastic in Genk.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!