Mechelen laat aanvaller naar RWDM vertrekken

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

KV Mechelen verhuurd aanvaller Mathieu Cornet aan het RWDM. Hij wordt voor een jaar gehuurd van de Malinwa’s. De spits kwam niet in de plannen voor het nieuwe seizoen voor en zocht al een tijdje naar een nieuwe club. Die heeft hij nu dus gevonden, zo gaat Cornet voor één seizoen op huurbasis bij RWDM aan de slag.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Ook Ahmed El Messaoudi mag in principe nog vertrekken. Voor hem komt de oplossing mogelijk vanuit het buitenland. Zo meldt Het Laatste Nieuws dat FC Groningen geïnformeerd heeft naar de voorwaarden van de middenvelder/verdediger. Voorlopig is er wel nog geen sprake van een deal tussen beide clubs.

Het bericht Mechelen laat aanvaller naar RWDM vertrekken verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!