Liefje van Cristiano Ronaldo plaatst zwoele lingeriefoto op Instagram! (HOT!)

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Dit bericht bekijken op Instagram

Me encanta anunciaros que una campaña más tengo el honor de ser embajadora de @yamamayofficial 💥💌!!! Fue maravilloso revivir las clases de danza que tan feliz me han hecho desde niña, durante todo el proyecto tuve los sentimientos a flor de piel 🧚🧚💛💛 Grazie infinito #everybody ❤❤❤

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio) op

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Het bericht Liefje van Cristiano Ronaldo plaatst zwoele lingeriefoto op Instagram! (HOT!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!