‘KRC Genk speelt het hard en veegt nieuw bod van tafel’ – VoetbalNieuws.be

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

'KRC Genk speelt het hard en veegt nieuw bod van tafel'  VoetbalNieuws.be

KRC Genk liet deze zomer al een aantal spelers vertrekken en het heeft er alle schijn van dat we in de komende twee weken nog een aantal uit...


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!