‘Inter Milan wil ervaren Rode Duivel aan de selectie toevoegen’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Volgens het medium Tuttomercatoweb wil Inter Milan in navolging van Romelu Lukaku nog een Rode Duivel gaan halen. Het gaat om rechtsback Thomas Meunier. De ex-speler van Club Brugge is zelfs na het vertrek van Dani Alves tweede keuze bij Paris Saint-Germain en afgelopen weekend startte hij op de bank.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Meunier is desondanks gelukkig in Parijs en wil graag blijven, maar een jaar voor het EK kan hij zich niet permitteren om op de bank te zitten. De Rode Duivel heeft nog maar één jaar contract bij PSG en dat maakt hem interessant voor andere Europese topclubs.

Het bericht ‘Inter Milan wil ervaren Rode Duivel aan de selectie toevoegen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!