Eerste gemor bij de Genkse fans: “Snappen dat ze fluiten, ze betalen veel geld om naar ons te kijken”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Het was een beetje bizar: het gemor van de fans van KRC Genk. Na de titel vorig seizoen zijn ze misschien een beetje verwend? Het liep niet tegen Zulte Waregem en dat had zijn gevolgen.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!