‘Club en Genk tonen interesse in middenvelder van KV Mechelen’ – VoetbalNieuws.be

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

'Club en Genk tonen interesse in middenvelder van KV Mechelen'  VoetbalNieuws.be

KV Mechelen speelde vrijdag 0-0 op het veld van RSC Anderlecht en de zestienjarige Aster Vranckx mocht invallen en deed het zeer goed. De ze...


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!