Ajax O19 wint ruim van Genk, O17 pijnlijk onderuit – Ajax Showtime

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Ajax O19 wint ruim van Genk, O17 pijnlijk onderuit  Ajax Showtime

Dit is het livetopic van de wedstrijden van de jeugd tegen KRC Genk. De Onder 17 en de Onder 19 van Ajax nemen het dinsdag op De Toekomst op tegen de ...


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!