‘Royal Antwerp met duidelijke prioriteit de transfermarkt op’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Royal Antwerp wil zich voor het sluiten van de transfermarkt nog gaan versterken. Er is kwaliteitsinjectie nodig. Volgens Het Laatste Nieuws is er momenteel één grote prioriteit: het aantrekken van een extra flankaanvaller. Maar er wordt nog meer versterking gezocht. Een doublure voor Dieumerci Mbokani is bijvoorbeeld geen overbodige luxe. Daarnaast zou men ook een middenvelder zoeken die niet over hetzelfde profiel beschikt als de huidige middenvelders in de selectie.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Sportieve baas Luciano D’Onofrio weet dus wat hem te doen staat en speurt momenteel ook al de markt af. Maar zoals gewoonlijk wacht hij tot diep in de mercato om de beste deals te vinden. Bovendien wacht men ook de wedstrijd tegen Viktoria Plzen af. Als Antwerp sneuvelt in Europa heeft dat natuurlijk ook een invloed op de transferplannen.

Het bericht ‘Royal Antwerp met duidelijke prioriteit de transfermarkt op’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!