Lof voor doelman Bossut en compacte verdediging na stuntzege Zulte Waregem bij landskampioen Racing Genk

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

De eerste 'Forza Essevee' rolde van de tribunes uit de kelen van zowat 150 bezoekende supporters van Zulte Waregem in de Genkse Luminus Arena. De nul is weg na een heuse stunt bij de landskampioen, met dank aan een prima goalie en compacte verdediging. Dury en Deschacht getuigen.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!