‘Heimelijke Sergio Ramos gaat bij bestuur klagen over Eden Hazard’

Sergio Ramos is niet tevreden over de nieuwe zomeraanwinst Eden Hazard. Hij vindt dat de vleugelflitser zich op de training nog moet bewijzen tegenover het team. Volgens El Gol Digital zou de Spanjaard zelfs stiekem zijn beklag hebben gedaan bij voorzitter Florentino Pérez.

Ramos zou van mening zijn dat Hazard ook op training moet bewijzen dat hij het waard is om bij Real Madrid te spelen. Volgens de verdediger moet een sterspeler van Los Blancos 24/7 tonen dat hij het verdient om zo’n belangrijke rol te krijgen. Cristiano Ronaldo was daar hét voorbeeld van, maar Hazard is uiteraard lang niet zo’n trainingsbeest als de Portugees.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Dat laatste zou Ramos serieus dwarszitten, de aanvoerder vindt dat het niveau op training even hoog moet zijn als tijdens de wedstrijden om prijzen te kunnen halen. Bovendien zou hij van mening dat onze landgenoot te veel de hand boven het hoofd wordt gehouden door coach Zinedine Zidane, de dragende kracht achter de komst van Hazard. Het is niet duidelijk of Pérez iets met deze kritiek heeft gedaan. Maar als aanvoerder lijkt het toch beter om Hazard rechtstreeks aan te spreken in plaats van te gaan klagen bij het bestuur …

Het bericht ‘Heimelijke Sergio Ramos gaat bij bestuur klagen over Eden Hazard’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer