BREAKING: Red Flame komt terug naar KAA Gent Ladies – Vrouwenvoetbalkrant

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

BREAKING: Red Flame komt terug naar KAA Gent Ladies  Vrouwenvoetbalkrant

Jassina Blom maakte de voorbije jaren de nodige furore in Nederland, maar nu is ze terug in het land.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!