Bjorn Engels eindelijk in de PL: “Dat is me bij Club Brugge afgepakt”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Voor Bjorn Engels is dit seizoen een droom uitgekomen. Hij speelt in de Premier League. Hij kon al eerder naar Bournemouth maar toen werd die transfer tegengehouden voor zijn club Club Brugge.

“De Premier League is dé competitie, hè. Het is niet voor niets dat ik al twee tot drie jaar hier naartoe wil. Dat moment is me afgepakt toen ik nog bij Club Brugge zat”, reageert Engels in Het Laatste Nieuws. De verdediger verwijst daarmee naar de zomer van 2016, toen Club weigerde om hem naar Bournemouth te laten vertrekken.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

“In juli kwam de kans opnieuw. Die wilde ik niet laten liggen. De trainer, Dean Smith, wilde mij er absoluut bij. Ik arriveerde op een ideaal moment. Het was even aanpassen aan het niveau. Alles is pittiger, sneller en intenser, maar met Tyrone Mings, onze andere verdediger, had ik vrij snel een klik.”

Het bericht Bjorn Engels eindelijk in de PL: “Dat is me bij Club Brugge afgepakt” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!