‘Anderlecht betaalt miljoenen voor Nacer Chadli en was pak clubs te snel af’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Anderlecht heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt door Nacer Chadli over te nemen van AS Monaco. Door het snelle handelen waar ze veel clubs te snel af. Hij komt op huurbasis over.

Het Laatste Nieuws weet dat Anderlecht geen huursom moet betalen, maar het neemt wel zijn maandloon helemaal over en dat bedraagt tussen de 215.000 en 230.000 euro. Anderlecht zal daardoor ruim drie miljoen euro betalen voor zijn komst.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

La Dernière Heure weet dat Chadli ook naar ploegen uit Spanje, Italië en Saoedi-Arabië kon, maar de ex-speler van Tottenham koos voor RSCA omdat hij daar zeker is van speelminuten, wat zijn kansen op het EK vergroot.

Het bericht ‘Anderlecht betaalt miljoenen voor Nacer Chadli en was pak clubs te snel af’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!