‘Anderlecht betaalt miljoenen voor Nacer Chadli en was pak clubs te snel af’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Anderlecht heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt door Nacer Chadli over te nemen van AS Monaco. Door het snelle handelen waar ze veel clubs te snel af. Hij komt op huurbasis over.

Het Laatste Nieuws weet dat Anderlecht geen huursom moet betalen, maar het neemt wel zijn maandloon helemaal over en dat bedraagt tussen de 215.000 en 230.000 euro. Anderlecht zal daardoor ruim drie miljoen euro betalen voor zijn komst.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

La Dernière Heure weet dat Chadli ook naar ploegen uit Spanje, Italië en Saoedi-Arabië kon, maar de ex-speler van Tottenham koos voor RSCA omdat hij daar zeker is van speelminuten, wat zijn kansen op het EK vergroot.

Het bericht ‘Anderlecht betaalt miljoenen voor Nacer Chadli en was pak clubs te snel af’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!