61 beslissende acties verkocht: Genk moet op zoek naar statistiekenjongens

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Langs een kant was het te verwachten dat KRC Genk nog niet klaar ging zijn voor het nieuwe seizoen. Philippe Clement kon bouwen op een geraamte dat al een paar seizoenen in de maak was. Felice Mazzu moet alle botten weer in elkaar gaan passen.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!