Genkse onrust neemt toe: “Hij is te veel met zijn eigen belang bezig” – VoetbalNieuws.be

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Genkse onrust neemt toe: "Hij is te veel met zijn eigen belang bezig"  VoetbalNieuws.be

Terwijl de start van de Champions league-campagne steeds dichterbij komt, worden de twijfels bij KRC Genk groter en groter. Zo verloor de la...


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!