Dewaest na nederlaag: “Het was al beter dan vorige week” – VoetbalPrimeur.be

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Dewaest na nederlaag: “Het was al beter dan vorige week”  VoetbalPrimeur.be

KRC Genk heeft haar seizoensstart gemist. Zaterdag verloor de landskampioen met 0-2 van Zulte Waregem. Voor Genk was het al de tweede nederlaag op een ...


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!