‘RSCA laat gewenste spits door de vingers glippen’

Anderlecht wil voordat het seizoen begint nog zeker een spits vastleggen. Ze hadden daarvoor hun oog laten vallen op de Ghanese spits Fatawu Safiu. Paars/Wit heeft alleen grote concurrentie van andere clubs en dreigt nu achter het net te vissen.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Zo zou Helsingborgs IF veel korter op de bal hebben gespeeld. De Zweedse club zou de transfer van Safiu, die dinsdag zijn 25ste verjaardag viert, eerstdaags al kunnen afronden. De deal is nog niet helemaal rond, maar het lijkt er dus op dat RSCA nog een eventjes mag verder speuren naar een spits.

Het bericht ‘RSCA laat gewenste spits door de vingers glippen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer