‘Komst Eden Hazard zorgt voor irritatie bij zwaargewicht Real Madrid’

Vele mensen bij Real Madrid zijn blij met de komst van Eden Hazard. Hij liet veelbelovende dingen zien bij zijn nieuwe werkgever maar toch is niet iedereen even enthousiast.

Hazard werd naar Madrid gehaald op voorspraak van coach Zinedine Zidane, die al jaren een groot liefhebber is van de Belg. Hij wil van de aanvaller dan ook een echte voortrekker maken in zijn elftal en ook naast het veld zou Hazard in zijn ogen een leider moeten worden. Maar volgens Diario Gol is dat niet naar de zin van Sergio Ramos. De verdediger, al jarenlang de aanvoerder van Los Blancos, zou vinden dat Hazard zelf zijn plaats in de hiërarchie moet afdwingen en niet alleen moet krijgen op basis van zijn verdiensten in het verleden.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Daarnaast zit ook de penalty-kwestie Ramos dwars. De Spanjaard zou zelf de strafschoppen willen blijven nemen. Hazard liet ook al verstaan dat hij die gerust aan de kapitein wil laten, maar Zidane wil net dat de elfmeters door de Belgische specialist worden genomen. De sfeer tussen beide spelers zou dan ook gespannen zijn.

Het bericht ‘Komst Eden Hazard zorgt voor irritatie bij zwaargewicht Real Madrid’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer