‘Club Brugge wil dat middenvelder deze zomer gaat vertrekken’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Club Brugge wil deze zomer proberen af te komen van middenvelder Jordi Vanlerberghe. Vorig seizoen werd de verdediger/verdedigende middenvelder uitgeleend aan KV Oostende, maar daar wensten ze de uitleenbeurt niet te verlengen.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Aan de kust speelde hij 24 wedstrijden, bij Club Brugge kwam hij slechts aan zes partijen. Vanlerberghe brak door bij KV Mechelen, waar hij 32 keer in actie kwam. Bij Club Brugge heeft hij nog een contract tot 2021, waardoor men boter bij de vis zal willen.

Het bericht ‘Club Brugge wil dat middenvelder deze zomer gaat vertrekken’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!