Wouter Vrancken sneert naar Beerschot: “Karma”

KV Mechelen speelt volgend seizoen in de hoogste klasse van het Belgische voetbal. Iets wat trainer Wouter Vrancken tevreden stelt.

“Dit is een beetje de tweede titel vieren. Nu de Supercup nog. (lacht) De rest van de stage zal in een zalige sfeer verlopen. Dit is een ongelooflijke boost voor de groep. Wat een ontlading! Ik denk dat de supporters nu wel staan te springen. De hele club heeft dit afgedwongen na een fantastisch seizoen”, zei Vrancken aan HLN.be.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Bij Beerschot waren ze er de afgelopen maanden zeker van dat zij naar 1A zouden stijgen door de hele affaire. Vrancken dient hen van antwoord. “Karma is een ‘bitch’, hé. Wij zijn altijd correct omgegaan met de situatie. Dit is meer dan verdiend.”

Het bericht Wouter Vrancken sneert naar Beerschot: “Karma” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer