‘Racing Genk troeft Anderlecht af voor nieuwe spits’

Racing Genk moet vrezen voor het vertrek van haar topschutter Aly Samatta. Er is namelijk veel interesse voor hem. Om hun eigen in te dekken hebben ze al een vervanger voor hem in het vizier.

Zo zouden RC Genk als Anderlecht hun vizier richten op Michael Frey, de Zwitserse aanvaller van Fenerbahce. Naast het Belgische duo zouden ook Leeds United en Middlesbrough interesse tonen in hem. De interesse van Genk en RSCA in Frey is niet nieuw, enkele weken terug meldden wij u deze belangstelling al.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Nu weet het Turkse Fanatik dat Genk al enkele stappen ondernomen heeft om Frey binnen te halen. Volgens het medium hebben de Limburgers contact opgenomen met Fenerbahce om de voorwaarden voor een transfer te weten te komen. Fanatik meldt ook dat Club Brugge op de loer zou liggen, maar dat lijkt ons weinig waarschijnlijk. Club haalde namelijk al David Okereke voor 8 miljoen euro, de vraagprijs van Fenerbahce zou 4 miljoen euro bedragen.

Het bericht ‘Racing Genk troeft Anderlecht af voor nieuwe spits’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer