Sportpsycholoog doet zijn zegje over de mogelijke stress bij Racing Genk in de titelstrijd

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Racing Genk zag de voorsprong van zes punten die het voor de rechtstreekse confrontatie met Club Brugge gehalveerd worden en weet dat het met een nederlaag in de volgende twee matchen naast de titel kan grijpen. Een speler zou voor minder 'titelstress' krijgen.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!