‘Club Brugge had sterkhouder van Genk bijna te pakken’

Het had niet veel gescheeld of Ruslan Ruslan Malinovskyi had geen furore gemaakt bij Club Brugge maar bij KRC Genk. In 2015 verscheen hij plots op de radar toen hij met Zorya Luhansk Europees voetbal speelde tegen Charleroi.

“Michel Preud’homme en Philippe Clement, zijn toenmalige assistent bij Club Brugge, sturen elkaar al tijdens de wedstrijd berichten van voor hun tv-scherm. ‘s Anderendaags bellen ze ervoor naar Vincent Mannaert, maar ze krijgen van de algemeen manager te horen dat die Malinovskyi nog eigendom is van Shakhtar en veel te duur is.”

Genk pakte het echter slimmer aan door de middenvelder eerst voor een bepaalde periode te huren. “Uiteindelijk is het Dimitri de Condé die de toen 22-jarige Oekraïense centrale middenvelder in januari 2016 op huurbasis binnenhaalt voor Genk. Anderhalf jaar later trekken de Limburgers hem definitief aan.”

Het bericht ‘Club Brugge had sterkhouder van Genk bijna te pakken’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Club Brugge had sterkhouder van Genk bijna te pakken’

Het had niet veel gescheeld of Ruslan Ruslan Malinovskyi had geen furore gemaakt bij Club Brugge maar bij KRC Genk. In 2015 verscheen hij plots op de radar toen hij met Zorya Luhansk Europees voetbal speelde tegen Charleroi.

“Michel Preud’homme en Philippe Clement, zijn toenmalige assistent bij Club Brugge, sturen elkaar al tijdens de wedstrijd berichten van voor hun tv-scherm. ‘s Anderendaags bellen ze ervoor naar Vincent Mannaert, maar ze krijgen van de algemeen manager te horen dat die Malinovskyi nog eigendom is van Shakhtar en veel te duur is.”

Genk pakte het echter slimmer aan door de middenvelder eerst voor een bepaalde periode te huren. “Uiteindelijk is het Dimitri de Condé die de toen 22-jarige Oekraïense centrale middenvelder in januari 2016 op huurbasis binnenhaalt voor Genk. Anderhalf jaar later trekken de Limburgers hem definitief aan.”

Het bericht ‘Club Brugge had sterkhouder van Genk bijna te pakken’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer