‘Genk wil Clement niet afstaan aan Club Brugge’

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER!
facebook

Bij KRC Genk zien ze trainer Phillipe Clement liever niet vertrekken naar Club Brugge. Ze willen dan ook een stokje steken over een mogelijke transfer. Gezien de strubbelingen met Leko, mag echter wel worden verwacht dat Club die mogelijkheid zou kunnen onderzoeken.

29 MAART DE PLAY-OFF 1! WED EN KIJK LIVE ALS BELG NAAR AL DEZE WEDSTRIJDEN BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

Genk wil die hoop echter al op voorhand de kop indrukken. Want naast financiële verbeteringen in een nieuw contract, zal het Clement ook verzekeren dat hij een groot deel van de transferinkomsten mag herinvesteren. Zodoende de sportieve ambities kracht bij te zetten, zo weet Het Nieuwsblad.

Het bericht ‘Genk wil Clement niet afstaan aan Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer